Поръчка
Поръчката на продукти от този сайт се извършва след добавянето им във виртуалната количка. Молим да попълвате внимателно и коректно своите данни, за да осигурим безпроблемно изпращане на поръчаните стоки.

Потвърждение и преглед на поръчките
Потвърждение за направената поръчка и промените в статуса й получавате по имейл. Поръчките си може да преглеждате и като влезете в своя профил в сайта.

Плащане на поръчките
Заплащането на поръчаните продукти се извършва по няколко начина, които избирате в процеса на самата поръчка през сайта, а именно :

  1. с наложен платеж при доставка на продуктите в офис на Спиди или Еконт или на личен адрес;
  2. по банков път по сметката на BioDzen;
  3. чрез системата PayPal.

Доставка
Получателят заплаща стойността на доставката, както следва:

  1. Доставка до офис на Спиди на цена 4.50 лв.
  2. Доставка до офис на Еконт на цена 5.00 лв.
  3. Доставка до Ваш адрес на цена 6.80 лв.
  4. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Еконт или Спиди за всички поръчки над 50 лв. – моля посочете до кой от офисите желаете да изпратим Вашата поръчка. 

Възможно е да се получат отклонения в цената на доставката в рамките до 0,50 лв. Пратките пристигат при вас най-късно 3 работни дни от датата на заявката ви в сайта. Препоръчваме за доставка да използвате офисите на куриерите, защото доставката до тях е бърза, сигурна, удобна и на ниски цени.

Важно! В случай, че посочите като метод на доставка офис на куриер или използвате безплатната доставка, но не изпишете изрично до кой офис да бъде тя, пратката Ви ще се изпрати до най-близкият офис на Еконт/ Спиди, който електронната система изчислява.  

Списък с всички офиси на Спиди ще откриете ТУК.

Всички офиси на Еконт ще откриете ТУК.

Връщане и замяна
Връщане и замяна на продуктите са възможни в регламентирания законово срок при следните условия:
– върнатите продукти да са в оригиналната си опаковка;
– разноските по връщането на продуктите са за сметка на клиента.При възникнали въпроси и проблеми, можете да се свържете с нас на имейл sales@biodzen.com или biodzen@yahoo.com